Kunstner Rikke Darling
Farverigt maleri farverige malerier til salg rikke darling

Maleri i vibrerende forårsfarver

 

Titel: "Springtime Sprouting"

110x110 cm. 

FARVERIGE MALERIER


FARVER I KUNSTEN


Farver appelerer stærkt til os. Hvis man ikke bryder sig om farverne i et maleri, kan det være svært at holde af det. Til gengæld er det også sådan, at appeererfarverne til dig, så rammer de dybt, og du kan føle dig helt draget.


Grundlæggende afgiver farver nogle forskellige energier der gør noget for os, og det kan understøtte os i nogle bestemte situationer, men vi har også nogle personlige preferencer, som vi bestemt ikke skal overhøre. Jeg er sikker på, at hvis du er vild med farven blå, så er det fordi det er en farve du har brug for og trives godt med. Jeg er også sikker på, at hvis vi omgiver os med farver vi elsker, så trives vi og føler os bedre tilpas. 


Se alle mine farverige malerier til salg her

 

FARVERIGE MALERIER I HJEMMET


Farver gør noget ved os. Hver farve har en energi, som han være enten høj eller lav. Energien i farverne påvirker os. Det er sjældent at et maleri kun indeholder en farve, så energierne vil ofte være blandet, hvor nogle områder af et maleri er mere dynamisk end andre. Der vil dog ofte være en eller to farver, der er dominerende. 
INDRET DIG MED FARVEDE VÆGGE


Mange bor med helt hvide vægge, og det er en flot neutral baggrund for mange værker. En speciel vægfarve dog være med til at fremhæve noget særligt i det maleri, man har hængende. Du vil blive overrasket over, hvor stor effekt en baggrundsfarve kan have. Hvis væggen er helt hvid, vil malerier med en hvid vægfarve virke som om de ”flyder ud” og bliver et med væggen, hvor en farvet væg, modsat vil danne en ramme om maleriet. Hvis maleriet i sig selv har en baggrundsfarve, er det dog vigtigt, at denne farve fungerer flot med den vægfarve der vælges. Museer som Statens Museum for Kunst og Thorvaldsens Museum benytter ofte farvede vægge effektfuldt som baggrund for mange ophængninger. En farvet væg kan virkelig være med til at sætte stemningen i et rum og skabe en flot kunstnerisk helhed.
Nedenfor vil jeg beskrive energierne i de mest almindelige farvetoner, jeg maler med i mine malerier.

Farverigt blåt maleri rikke darling blå malerier til salg

BLÅ MALERIER


Når den blå farve er dominerende i et maleri, giver det ro, og hjælper kroppen og hjernen med at slappe af. Det er en farve, der opfordrer til eftertænksomhed. Derfor er et blåt maleri godt, hvis du fx har et hektisk job og har brug for ekstra afslapning når du kommer hjem. Blå er også en god farve at have i soveværelset, hvor man jo skal slappe helt af og slippe tankemylderet.

farverigt grønt maleri grønne malerier til salg rikke darling

GRØNNE MALERIER


Den grønne farve trækker følelsen af natur indenfor. Grøn er en farve der er frisk og kan både være dynamisk og rolig alt efter hvilken farvetone den har. Energien i den grønne farve er hverken super høj eller super lav. Den ligger mere i mellemtonerne. Derfor er den grønne god til det meste. 

Farverigt rødt maleri til salg røde malerier rikke darling

RØDE MALERIER


Når den røde farve er dominerende i et maleri, er der knald på energien. Det er en farve der er god til et rum, hvor man spiser og taler. Røde toner er gode at have i et rum, hvor man er socialt sammen med andre og ønsker varme og liv ind i rummet. 

Grå malerier gråt maleri til salg rikke darling

GRÅ MALERIER


Gråtoner giver den ultimative ro. Dog kan de mørke grå og sorte farver virke mere dramatiske end de lyse. Når et maleri er malet i gråtoner, er det som om, at der bliver mere fokus på form, detaljer og lys/skyggeeffekt. Gråtoner falder nemt ind i indretningen og virke ofte mere "rene" og elegante.