Malerier til salg

MALERIER TIL SALG

Velkommen til mit galleri med malerier til salg. Her ser du de abstrakte malerier, jeg har til salg lige nu. Du kan købe malerierne online her fra siden, eller du kan komme forbi mit galleri i København og se malerierne rigtigt og få en snak.

 

Hvis du køber malerier til salg online her fra min webshop, har du altid 14 dages returret. Jeg tilbyder altid gratis fragt og pakker maleriet, så det er nemt at returnere i samme indpakning. Kommer du forbi galleriet på Østerbro i København, kan du låne et eller flere malerier hjem på prøve en uges tid, inden du beslutter dig.

 

Klik på pilen i menuen nedenfor for at se flere kategorier. Skriv til mig, hvis jeg skal pakke et maleri ind til gave. Også kunstgavekort sendes og pakkes ind med ti kunstkort til inspiration - både til gavegiver og modtager.

 

Salg af malerier til Norge og Sverige

Bor du i Norge eller Sverige, kan du også købe min kunst og få sendt. Skriv til mig, så kan jeg udregne fragtpriserne til dig.

 

 

Køb gavekort til kunst

Du kan også købe gavekort til min kunst. Ved køb af gavekort følger der altid ti kunstkort med til inspiration for modtageren - og så er der også ti kunstkort med i pakken til dig.

 

 

 

Maleri på bestilling

Hvis du er interesseret i et maleri i en størrelse/ farvesammensætning, som jeg ikke har til salg lige nu, så kontakt mig og hør mere om mulighederne. Læs mere om malerier på bestilling her

 

Kunst på møbler

Jeg maler ikke kun på lærred. Hvis du har en stol eller bord, som du vil have malet abstrakt kunst på, så sæs mere om min kunst på møbler her.

 

Vær opmærksom på

Der kan opstå et krydssalg, hvor et maleri i shoppen står til salg, men er blevet solgt samme dag fra en udstilling eller i atelieret.

 

Mine priser er sat efter størrelse. Det betyder, at alle malerier i samme størrelse har samme pris.

 

Hvis du ønsker at få malet et maleri på bestilling, vil prisen være den samme som de øvrige malerier i samme størrelse.

 

 

 

 

Kontakt mig, hvis du er interesserert i mine helt store malerier.

 

Køb kunst online fra webshop

 

RUNDE MALERIER til salg

 

SMÅ MALERIER I RAMME

til salg

SMÅ KVADRATISKE MALERIER

til salg

STORE KVADRATISKE MALERIER

til salg

KUNSTKRUKKER til salg

 

KUNSTPLAKATER til salg

 

DE HELT STORE MALERIER

til salg

GAVEKORT TIL KUNST til salg