Kunstner Rikke Darling

KØB MALERIER

- malerier til salg online

 

Moderne malerier sælges online og fra kunstgalleriet i København. Ved køb af malerier online tilbyder jeg gratis fragt i Danmark, Norge og Sverige - og 14 dages returret. Hvis du vil besøge mig i galleriet i København, så klik her.

STORE MALERIER TIL SALG

Når du køber et stort maleri, er det selvfølgelig bedst at komme forbi og se maleriet rigtigt. Det giver den bedste fornemmelse af kunsten. Men bor du langt fra København og er faldet for et stort maleri, kan det også sagtens købes online. Jeg sender kunst til hele landet – også de helt store malerier. Ved salg af store malerier bruger jeg Danske fragtmænd til levering. Her aftaler vi hvilken dag, maleriet skal leveres, så vi er sikre på, at du er hjemme til modtagelsen. Læs mere om mine store malerier her.KØB MODERNE MALERI PÅ BESTILLING

Hvis du ikke finder det du leder efter og har særlige ønsker til størrelse, farver eller enkelte elementer, så er det muligt at få malet et maleri efter ønsker. Nå du får malet et maleri på bestilling, skal det selvfølgelig være indenfor en stil jeg maler, men du har mulighed for at påvirke resultatet. Selvom du laver en bestilling, er du ikke forpligtet til at købe maleriet , før du har set det endelige resultat. Læs mere om mulighederne for at få malet et maleri på bestilling her.SALG AF MALERIER ONLINE

Kan man købe kunst på nettet? Det er selvfølgelig altid mest rart at kunne stå foran et maleri og mærke det rigtigt, når der skal vælges et maleri til hjemmet. Man vil gerne være sikker på at man har valgt det rigtige kunstværk, og specielt de helt store malerier er en vigtig beslutning, da de kan påvirke hele stemningen i et rum. Men uanset om du har forelsket dig i et stort maleri, små malerier, et rundt maleri eller en lille kunstkrukke så kan min kunst købes online og sendes gratis.

 

Køb kunst online nemt og hurtigt. Hvis du er i Nærheden af København, er du selvfølgelig også meget velkommen til, at besøge mit galleri i København. Alle kunstværker kan købes på nettet og jeg sender kunst til hele landet. Der er altid gratis fragt, når du køber kunsten online. (Hvis du kommer forbi galleriet, kan jeg selvfølgelig også hjælpe med fragten, hvis du ikke selv kan have kunsten i bilen). Her i kunstshoppen, kan du se alle malerier til salg lige nu.


VÆR OPMÆRKSOM PÅ

Der kan opstå et krydssalg, hvor et maleri i shoppen står til salg, men er blevet solgt samme dag fra en udstilling eller i atelieret.
SALG AF KUNST TIL NORGE OG SVERIGE

Køb kunst på nettet og få sendt. Du kan sagtens købe mine malerier, hvis du bor i Norge eller Sverige. Vær opmærksom på, at salg af kunst til Norge er fritaget for meirverdiavgift. Læs mere om reglerne her.
HJÆLP TIL KØB AF KUNST ONLINE

Hvis du synes det er svært at vælge størrelse og farver på maleriet, når du vil købe malerier online, så er der flere muligheder, hvor du kan få hjælp. Tag et foto af væggen. Mål væggen op og send dine spørgsmål til mig. Så hjælper jeg meget gerne med at vurdere.


Hvis du er lidt teknisk, så kan jeg anbefale dig, at hente appen artOmonde, hvor du kan teste malerier på din væg online. Her tager du et foto af den væg hvor maleriet skal hænge, og så måler appen selv hvor stor væggen er og sætter elektronisk malerierne ind på væggen i den rigtige størrelse. Det er super smart ved køb af malerier på nettet.
INDRAMNING

Mine malerier er ikke indrammet. Det har længe været på mode med uindrammede malerier, der åbner op mod væggen. Nogen gange kan det dog være nødvendigt med en ramme for at maleriet passer ind i indretningen. Hvis du ønsker indramning, kan du altid selv gå til en ramme-butik, og vælge en ramme. Du er også velkommen til at spørge om min hjælp.


Mine mindre værker på papir er altid i ramme. Du er altid velkommen til at kontakte mig, og høre om der kan komme en anden ramme på et maleri. Jeg hjælper uden ekstra beregning, når det er muligt. 
KUNST PÅ MØBLER

Jeg maler ikke kun på lærred. Jeg har lige nu sideborde/skamler og krukker med kunst til salg. Hvis du har en stol eller bord, som du vil have malet abstrakt kunst på, så læs mere om min kunst på møbler her.

STUDIO RIKKE DARLING : STRANDBOULEVARDEN 67 : 2100 KØBENHAVN Ø : T 28911998  :  M POST@RIKKEDARLING.DK : CVR 27718116