Malerier til salg

MALERIER TIL SALG

Velkommen til mit galleri med malerier til salg. Her ser du de abstrakte malerier, jeg har til salg lige nu. Du kan købe malerierne online her fra siden, eller du kan komme forbi mit galleri i København og se malerierne rigtigt og få en snak.

 

Hvis du køber malerier til salg online her fra min webshop, har du altid 14 dages returret. Jeg tilbyder altid gratis fragt og pakker maleriet, så det er nemt at returnere i samme indpakning. Kommer du forbi galleriet på Østerbro i København, kan du låne et eller flere malerier hjem på prøve en uges tid, inden du beslutter dig.

 

Klik på pilen i menuen nedenfor for atsortere og se flere kategorier. Skriv i kommentarfeltet, hvis jeg skal pakke et maleri ind til gave. Også kunstgavekort sendes og pakkes ind med kunstkort til inspiration - både til gavegiver og modtager.

 

Are you English speaking? Please click here

Kunstner Rikke Darling

Hvis du vil se malerierne rigtigt og komme forbi til en snak om kunsten, så kik forbi mit atelier på Østerbro i København.

 

 

Her kan du købe moderne malerier med inspiration fra fra naturen med og videnskabens verden. Min kunst er i kategorien SciArt (Science Art) og formerne er som udgangspunkt abstrakte. Stilen i mine malerier er nordisk og let. Du kan læse mere om mig som kunstner og min kunst her.

tøj kunst Rikke Darling Bomberjakke herre dame

 

Se min helt nye tøjkollektion med kunstprint her

 

 

SALG AF MALERIER TIL NORGE

Bor du i Norge, kan du også købe min kunst og få sendt billigt og hurtigt. Ved køb at kunst tillægges der ikke meirverdiavgift i tolden uanset beløb. Læs mere om køb af kunst, der skal sendes til Norge her.

 

 

SALG AF MALERIER TIL SVERIGE

Bor du i Sverige, kan du også købe min kunst og få sendt. Fragten er lav og levering hurtig. Skriv til mig, så kan jeg udregne fragtprisen til dig.

 

 

KØB GAVEKORT TIL KUNST

Du kan også købe gavekort til min kunst. Ved køb af gavekort følger der altid ti kunstkort med til inspiration for modtageren - og så er der også ti kunstkort med i pakken til dig.

 

 

 

MALERI PÅ BESTILLING

Hvis du er interesseret i et maleri i en størrelse/ farvesammensætning, som jeg ikke har til salg lige nu, så kontakt mig og hør mere om mulighederne. Læs mere om malerier på bestilling her

 

 

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

Der kan opstå et krydssalg, hvor et maleri i shoppen står til salg, men er blevet solgt samme dag fra en udstilling eller i atelieret.

 

Mine priser er sat efter størrelse. Det betyder, at alle malerier i samme størrelse har samme pris.

 

Hvis du ønsker at få malet et maleri på bestilling, vil prisen være den samme som de øvrige malerier i samme størrelse.

 

 

KUNST PÅ MØBLER

Jeg maler ikke kun på lærred. Hvis du har en stol eller bord, som du vil have malet abstrakt kunst på, så læs mere om min kunst på møbler her.

 

 

 

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I MINE HELT STORE MALERIER

 

 

 

INDRAMNING

Mine malerier er ikke indrammet. Hvis du ønsker indramning, kan du altid selv gå til en ramme-butik, og vælge en ramme. Du er også velkommen til at spørge om min hjælp.

 

Mine mindre værker på papir er altid i ramme. Du er altid velkommen til at kontakte mig, og høre om der kan komme en anden ramme på et maleri. Jeg hjælper uden ekstra beregning, når det er muligt.

 

Køb

 

kunst online fra webshop

 

RUNDE MALERIER til salg

 

SMÅ MALERIER I RAMME

til salg

SMÅ KVADRATISKE MALERIER

til salg

STORE KVADRATISKE MALERIER

til salg

KUNSTKRUKKER til salg

 

KUNSTPLAKATER til salg

 

DE HELT STORE MALERIER

 

MALERIER PÅ BESTILLING

til salg

GAVEKORT TIL KUNST

 

TØJ MED KUNSTTRYK