Køb malerier

KØB MALERIER

- Kunst til salg online

 

Her i min kunstshop med biologisk kunst i en nordisk stil, kan du købe kunst online. Ved køb af malerier online, tilbyder jeg altid gratis fragt – og du har 14 dages returret. Køb kunst online her fra siden eller kom forbi mit galleri i København og se mine malerier til salg og få en snak. Hvis du kommer forbi galleriet på Østerbro i København, kan du låne et eller flere malerier hjem på prøve en uges tid, inden du beslutter dig. Køb maleri direkte hos kunstneren. Alt kunst kan købes online. Hvis du ønsker at købe et stort maleri, kan det også sendes uden problemer. Selv mine helt store malerier kan købes på nettet og blive sendt fragtfrit.

 

KØB KUNST ONLINE -  ONLINESHOP

Køb malerier - Klik på pilen i menuen nedenfor for at sortere kunsten, se al kunst til salg fordelt på kategorier. Skriv i kommentarfeltet, hvis jeg skal pakke et maleri ind til gave. Også gavekort til kunst sendes og pakkes ind med kunstkort til inspiration.

STORE MALERIER

Når du køber et stort maleri, er det selvfølgelig bedst at komme forbi og se maleriet rigtigt. Det giver den bedste fornemmelse af kunsten. Men bor du langt fra København og er faldet for et stort maleri, kan det også sagtens købes online. Jeg sender kunst til hele landet – også de helt store malerier. Ved salg af store malerier bruger jeg Danske fragtmænd til levering. Her aftaler vi hvilken dag, maleriet skal leveres, så vi er sikre på, at du er hjemme til modtagelsen.

 


 

SALG AF MALERIER ONLINE

Kan man købe kunst på nettet? Det er selvfølgelig altid mest rart at kunne stå foran et maleri og mærke det rigtigt, når der skal vælges et maleri til hjemmet. Man vil gerne være sikker på at man har valgt det rigtige kunstværk, og specielt de helt store malerier er en vigtig beslutning, da de kan påvirke hele stemningen i et rum. Men uanset om du har forelsket dig i et stort maleri, små malerier, et rundt maleri eller en lille kunstkrukke så kan min kunst købes online og sendes gratis.

 

Køb kunst online nemt og hurtigt. Hvis du er i Nærheden af København, er du selvfølgelig også meget velkommen til, at besøge mit galleri i København. Alle kunstværker kan købes på nettet og jeg sender kunst til hele landet. Der er altid gratis fragt, når du køber kunsten online. (Hvis du kommer forbi galleriet, kan jeg selvfølgelig også hjælpe med fragten, hvis du ikke selv kan have kunsten i bilen). Her i kunstshoppen, kan du se alle malerier til salg lige nu.

 


 

SALG AF KUNST TIL NORGE OG SVERIGE

Køb kunst på nettet og få sendt. Du kan sagtens købe mine malerier, hvis du bor i Norge eller Sverige. Hvis du sidder i Norge eller Sverige og ønsker at købe min kunst, kan det sagtens lade sig gøre. Her vil jeg dog være nød til at tage et mindre beløb for fragt. Skriv til mig med din adresse og hvilket maleri, du vil købe, så beregner jeg en pris til dig. Vær opmærksom på, at salg af kunst til Norge er fritager meirverdiavgift. Læs mere om reglerne her.
HJÆLP TIL KØB AF KUNST ONLINE

Hvis du synes det er svært at vælge størrelse og farver på maleriet, når du vil købe malerier online, så er der flere muligheder, hvor du kan få hjælp. Tag et foto af væggen. Mål væggen op og send dine spørgsmål til mig. Så hjælper jeg meget gerne med at vurdere.


Hvis du er lidt teknisk, så kan jeg anbefale dig, at hente appen artOmonde, hvor du kan teste malerier på din væg online. Her tager du et foto af den væg hvor maleriet skal hænge, og så måler appen selv hvor stor væggen er og sætter elektronisk malerierne ind på væggen i den rigtige størrelse. Det er super smart ved køb af malerier på nettet.
KØB KUNST PÅ BESTILLING

Hvis du har særlige ønsker til størrelse, farver eller enkelte elementer, så er det muligt at få malet et maleri efter ønsker. Nå du får malet et maleri på bestilling, skal det selvfølgelig være indenfor en stil jeg maler, men du har mulighed for at påvirke resultatet. Selvom du laver en bestilling, er du ikke forpligtet til at købe maleriet , før du har set det endelige resultat. Læs mere om mulighederne for at få malet et maleri på bestilling her.


Kunstner Rikke Darling

SALG AF MALERIER TIL NORGE OG SVERIGE

Bor du i Norge, kan du også købe min kunst og få sendt billigt og hurtigt. Ved køb at kunst tillægges der ikke meirverdiavgift i tolden uanset beløb. Læs mere om køb af malerier, der skal sendes til Norge her. 


Bor du i Sverige, kan du også købe min kunst og få sendt. Fragten er lav og levering hurtig. Skriv til mig, så kan jeg udregne fragtprisen til dig.MALERI PÅ BESTILLING

Hvis du er interesseret i et maleri i en størrelse/ farvesammensætning, som jeg ikke har til salg lige nu, så kontakt mig og hør mere om mulighederne. Læs mere om malerier på bestilling her
VÆR OPMÆRKSOM PÅ

Der kan opstå et krydssalg, hvor et maleri i shoppen står til salg, men er blevet solgt samme dag fra en udstilling eller i atelieret.


Mine priser er sat efter størrelse. Det betyder, at alle malerier i samme størrelse har samme pris.


Hvis du ønsker at få malet et maleri på bestilling, vil prisen være den samme som de øvrige malerier i samme størrelse.


 


KUNST PÅ MØBLER

Jeg maler ikke kun på lærred. Hvis du har en stol eller bord, som du vil have malet abstrakt kunst på, så læs mere om min kunst på møbler her.
KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I MINE HELT STORE MALERIER
INDRAMNING

Mine malerier er ikke indrammet. Hvis du ønsker indramning, kan du altid selv gå til en ramme-butik, og vælge en ramme. Du er også velkommen til at spørge om min hjælp.


Mine mindre værker på papir er altid i ramme. Du er altid velkommen til at kontakte mig, og høre om der kan komme en anden ramme på et maleri. Jeg hjælper uden ekstra beregning, når det er muligt.