Maleri på bestilling
Kunstner Rikke Darling

MALERI PÅ BESTILLING - til virksomheder og private hjem

Abstrakte malerier males på bestilling

 

Hvis du er vild med min stil, men der ikke lige er det maleri du drømmer om, så maler jeg gerne et på bestilling til dig.

Når et maleri bliver malet på bestilling, betyder det, at du kan vælge størrelse, farver og ønske enkelte elementer i maleriet. Det kan også være, at du er vild med et maleri, hvor du ønsker den samme stemning, bare større eller mindere.


Når du får malet et maleri efter bestilling, kommer jeg ret tæt på dine personlige ønsker. Jeg kan dog ikke sige præcist hvordan et maleri bliver, og jeg kan heller ikke lave en skitse, da min proces er meget spontan og intuitiv. Derfor er du heller ikke forpligtet til at købe maleriet, da du ikke helt ved, hvad du kan forvente. Jeg forventer dog, at du tager en bestilling seriøst og er åben for den kreative process.


Et maleri malet på bestilling bliver ofte meget personligt. Inspirationen til det enkelte maleri, tager altid udgangspunkt i en samtale.  Du kan også have ønsket om, at jeg tager udgangspunkt i en titel, en sang, enkelte elementer eller lignende. Mine malerier er som udgangspnkt abstrakte, men til tider blander jeg enkelte figurative elementer ind i maleriet. Det er også muligt at bestille et maleri med min kvindefigur StyleGirl.


En bestilling af et større maleri tager typisk 3-4 uger at skabe. Mindre malerier tager kortere tid. Malerier malet på bestilling koster det samme som mine færdige malerier. Du kan se priserne på mine malerier til salg her.


Hvis du ønsker et maleri i et spacialmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig for pris.
Abstrakt maleri på bestilling. Kunst sælges til virksomheder

Maleri malet på bestilling til virksomheden GlaxoSmithKline

Maleri malet på bestilling til stue. Stort maleri til salg.
Maleri på bestilling virksomhed udsmykning firmakunst mødelokale kontor

Maleri og vægmaleri malet på bestilling til virksomheden BankInvest

Maleri malet på bestilling til virksomhed. Maleri til møderum og Kontor.
Stort maleri malet på bestilling til stue
Abstrakt maleri til salg restaurant udsmykning bestilling

Når et maleri skal passe til en særlig indretning, er det oplagt at få det malet på bestilling.

Store malerier males på bestilling

FÅ MALET DIT UNIKKE OG PERSONLIGE MALERI


Leder du efter et helt specielt maleri? Så få malet et maleri efter dine ønsker. Måske har du en idé om en helt speciel farvetone du drømmer om. Det kan også være, at du leder efter et kæmpe stort maleri, der fylder hele stuens væg, eller drømmer om et maleri, der går fra gulv til loft. Hvis du går med den slags kunst tanker, så skal du have malet det på bestilling. Når du får malet et maleri på bestilling, kan du komme med personlige ønsker. En bestilling af et personligt maleri, tager altid udgangspunkt i en samtale. Hvis du ikke er i København, kan vi tage samtalen over telefonen etter vi kan have dialogen på e-mail. For at få malet et maleri på bestilling, skal du selvfølgeligt være rimeligt afklaret med dine ønsker. Du skal ikke have et specifikt billede inde i hovedet af hvad du ønsker, men skal være åben for kunstnerisk inspiration. Det bliver ofte et samspil af elementer, og det endelige resultat bliver meget personligt.


Salg af malerier på bestilling - personlige malerier i specielle farver eller størrelse efter ønske.