Kunstner Rikke Darling

MODERNE MALERIER 

Indretning med moderne kunstSALG AF MODERNE MALERIER


Kunsten er sin egen, men vi er alle påvirket af tidens strømninger, og et maleri vil derfor også til en vis grad følge moden. Indret hjemmet med malerier i en moderne stil. Se alle mine moderne malerier til salg her.
MODERNE KUNST I INDRETNINGEN


Indret hjemmet med kunst i en moderne stil. Vores hjem er et frirum, det er her vi slapper af og indretningen af hjemmet danner rammen om vores liv. Kunsten er et fantastisk element til at give et rum personlighed og skabe god stemning. Kunst skal derfor vælges med hjertet. Et smukt maleri eller en spændende skulptur bliver en særegen signatur i et rum og i hjem. Et stort maleri er med til at sætte stemningen.

 

I dag, har kunsten fået en voksende betydning. Hvilket maleri der hænger over sofaen, siger næsten mere om de der bor i hjemmet end hvilke bøger der er i reolen Kunst er samtidig en investering for livet og er med til at skabe tradition. Et godt kunstværk holder gennem generationer og skaber en unik stemning i hjemmet. Et godt kunstværk fascinerer og fanger. Det former, fuldender og afføder spørgsmål.


Nedenfor kan du se fotos fra hjem, som har mine malerier hængende. Få inspiration til indretning med moderne kunst, og se hvordan mine farverige  malerier kan passe til moderne hjem i mange stilarter.
Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med kunst.moderne maleri i stue indretning i hjemmet med kunst
Moderne maleri stue abstrakt maleri til hjemmet
Indretning med kunst i trappe gang. Moderne malerier af Rikke Darling
Maleri Moderne malerier farverige

INDRETNING MED KUNST


Der er mange måder at indrette sig på. Vi har alle vores yndlingsfarver og stil. Mit grundlæggende udtryk i mine malerier er moderne og nordisk. Et enkelt lyst look dog ofte med stærke farver. Hvordan mine malerier fungerer i et rum, afhænger meget af størrelsen og farver.


Er du til den helt hvide baggrund, der flyder ud med den hvide væg, eller er du mere til en farvet baggrund, som får maleriet til at stå mere frem?


Hvis du er i tvivl om hvilket maleri der passer hos dig, er du altid velkommen til at låne maleriet hjem på prøve før du beslutter dig. Ved køb online har du 14 dages returret.


Køb mine malerier i galleriet i København eller online her.

INDRET HJEMMET MED ET MODERNE MALERI


Hvis du er i tvivl om hvilket maleri der passer hos dig, er du altid velkommen til at låne maleriet hjem på prøve før du beslutter dig.


Hvis du har et foto af det rum, du vil mænge maleriet i, så hvælper jeg gerne med at komme med nogle idéer til, hvordan du kan indrette med kunsten. 


Ved køb online har du 14 dages returret.


 

Moderne maleri til hjemmet farverige og abstrakte malerier
Indretning med kunst i det moderne hjem Rikke Darling malerier
Indretning med kunst i stue. Moderne malerier af Rikke Darling

Find inspiration her til at indrette hjemmet med kunst.


Her ser du nogle eksempler på, hvordan mine kunder har valgt at indrette deres hjem med mine malerier. 

Maleri i stue. Indretning med kunst
Indretning med maleri i stue. Moderne kunst af Rikke Darling
moderne maleri til stuen. Abstrakte malerier til hjemmet
Moderne maleri til soveværelset abstrakte moderne malerier
Abstrakt kunst på møbler. Kunstskammel
7er stol med kunst. Moderne kunst til hjemmet
moderne maleri til gang
Moderne maleri til køkkenet køkken alrum abstrakt maleri moderne kunst
skammel med kunst til hjemmet kunstskammel abstrakt
Farverigt moderne maleri til stuen. Kunst i hjemmet

Farverige moderne malerier til hjemmet


Abstrakte moderne malerier til hjemmet sælges. Farverige abstrakte malerier af kunstner Rikke Darling til salg. Farverige malerier i alle størrelser sælges. Store og små - til køkken, gang, stue og soveværelse. Runde malerier og vægmalerier.
abstrakt maleri i grøn til det moderne hjem stue sofa

Et moderne maleri kan også passe ind i en mere rustik klassisk indretningsstil.

HVORDAN HÆNGER MAN ET MALERI OP?


Det kan til tider være svært at beslutte hvordan et maleri skal hænges op. Ophængning og placering har en stor betydning for symmetrien og balancen i et rum – specielt når det er et stort maleri, der kommer ind i et rum.


Et godt råd er, at se på helheden i rummet, inden du begynder at bore eller slå søm i. Hvis flere malerier skal hænge sammen, er det et klassisk ophængningsprincip at lade kanterne på de forskellige billeder følge samme linje. Det kan være den øverste eller de kan hænge centreret ud fra en midterakse. Det kan også være, at maleriet skal flugte en dørkarm, eller kanten på et bord.


Hvor højt skal et maleri hænge? Hvis du skal hænge et maleri op, som man mest ser stående, er det en god tommelfingerregel, at øjnene skal hvile ca. to tredjedele oppe på maleriet. Hvis maleriet skal hænge fx over en sofa, skal det hænge lavere. Hvis du føler, at hovedet kommer lidt for tæt på maleriet, når du sidder i sofaen, så ryk sofaen 10-20 cm. ud fra væggen


Pas på dine kunstværker. Ved ophængning skal man lige være opmærksom på, at meget direkte sollys kan skade et maleri. Det samme kan store svingninger i temperatuen. Jeg bruger en god kvalitets lærred, og maling med en høj pigment. Jeg coater altid mine malerier med to lag beskyttende lak, der indeholder uv-beskyttelse, så jeg har gjort hvad jeg kan for, at dit nye maleri vil holde i mange år.


Store temperaturændringer kan dog skade et kunstværk. Undgå derfor at hænge billedkunst på steder med hyppige svingninger som fx over en radiator med høj varme, pejsen eller ved vinduer med meget træk.


Hvis muligt, så hæng malerier og papirværker på steder, som ikke er udsat for alt for meget direkte sollys. Lyset kan falme værkerne og ælde dem hurtigere. Hvis du ved, at et maleri vil blive udsat for meget sol, så bed mig gerne lige om at give maleriet et ekstra lag beskyttende lak.


Indretning med kunst i Tokyo Japan i nordisk stil
Indretning med kunst i Tokyo Japan i nordisk stil

Moderne malerier


Ovenfor ser du indretningsfotos fra japanske hjem, hvor mine malerier er købt fra et galleri i Tokyo.

Indretning med kunst i Tokyo Japan i nordisk stil
Indretning med kunst i Tokyo Japan i nordisk stil
Blåt maleri i stue indretning i nordisk stil med moderne kunst
Abstrakt maleri i stue blåt og grønt maleri
Indretning med maleri i stue. Moderne malerier af Rikke Darling
Indretning med kunst i stue. Moderne maleri i stue
Lyserødt maleri i stue indretning kunst Rikke Darling
Brun væg med kunst indretning moderne stue
Små blå malerier i stue indretning med kunst
Lyserødt maleri i spisestue indretning kunst Rikke Darling
Maleri Moderne malerier farverige
moderne malerier