Kunstner Rikke Darling

STORE MALERIER 

 


Et stort maleri i et rum kan noget helt særligt. Store malerier er en særegen signatur i et rum. Et kunstværk tilfører ikke bare personlighed til hjemmet, det giver også omgivelserne en spændende taktilitet og et stort maleri er med til at sætte stemningen.

 

I mange hjem – specielt nyere eller nyistandsatte boliger kan det være en udfordring at indrette, når vægfladerne er meget store, ofte hvide og nogen gange ekstra højt til loftet. Et almindeligt billede vil ikke syne af meget, og en hel billedvæg hurtigt virke rodet. Her er et stort maleri en oplagt mulighed.

Det kan se fantastisk ud, når man vælger at gå all in på de store malerier. Der skal måske endda et specielt mål til, da maleriet skal gå næsten helt fra loft til gulv, eller sofaen er ekstra lang.

 HVORDAN VÆLGER DU STORE MALERIER


Når du ønsker at købe et af de store malerier, er det en vigtig beslutning, da det påvirker stemningen i et run meget. Det er derfor muligt at få mig ud og se rummet, hvor maleriet skal hænge ( hvis du altså bor i nærheden af København). Her kan jeg tage et eller flere malerier med hjem til dig. Det gør at du har mulighed for at opleve maleriet, der hvor det skal hænge. Når jeg besøger et hjem, får jeg også en fornemmelse af rummet, oplever lyset og fornemmer stilen. Det gør at jeg kan hjælpe med at vurdere størrelse, ophængning og fordele og ulemper ved det enkelte valg og være med til at vurdere, hvilken størrelse maleriet skal have. Når man køber et stort maleri, er det en stor beslutning. Du kan derfor vælge, vælge at beholde et eller flere værker på prøve op til en uge, for at få mavefornemmelsen helt på plads og være sikre på, at det er rigtigt til rummet – inden du træffer det endelige køb. 

HVOR STORT ET MALERI SKAL DU VÆLGE TIL AT HÆNGE OVER SOFAEN?

 

Jeg maler flere størrelser af malerier, der er oplagte til at hænge over en sofa.

Det mest klassiske format er 100x150 cm. Den er en pæn stor størrelse til et maleri, passer til de fleste hjem, og er egnet til fx en tre-personers sofa eller en hjørnesofa. Denne størrelse fylder væggen flot ud uden at virke uforholdsmæssigt stort.

Du kan se mine malerier i 100x150 cm til salg her

 


Kan du lide at maleriet er lidt mere dominerende eller er det en stor bar væg, så er størrelsen 110x180 cm en god størrelse til maleriet. Disse malerier er opspændt på en ekstra tyk blindramme, der både giver maleriet stabilitet, men også et lidt mere dominerende udtryk.

Du kan se mine malerier i 110x180 cm til salg her


 

Hvis du har lavt til loftet, skråvægge, store lamper, reoler eller andet der allerede fylder på væggen, kan det også være en ide at gå ned i størrelse. Her er størrelsen 70x130 cm. ofte rigtig god.

Du kan se mine malerier i 70x130 cm til salg her


 

Store malerier behøver selvfølgelig ikke at være aflange. Et stort maleri i kvadratiske format kan også være super flot. Hvis du hænger noget kvadratisk over noget aflangt som en sofa, kan det dog nogen gange være en ide ikke bare at hænge maleriet centreret, men i stedet lade det flugte nogle andre linjer. Jeg giver gerne ideer og gode råd til ophængning, hvis der er brug for det.

Se mine kvadratiske malerier i 110x110 cm her.


 

Hvis mine standardmål ikke passer til dit behov, så overvej at få malet et maleri på bestilling. Alle specielle mål skal males på bestilling. Læs mere om hvordan du bestiller et maleri her.


Stort blåt maleri over sofa i stue
store malerier til salg
stort blåt maleri store malerier
store malerier indretning
store malerier

Store malerier 


Dette er eksempler på indretning med mine store malerier til salg. 

stort maleri til salg
store malerier til salg
store malerier

Stort maleri "Darkness Twirl" 100x150 cm. 

store malerier stort maleri

Stort maleri "Next Cycle" 100x150 cm.