Fashionably Arty

En tøjkollektion med kunst


 

Jeg har skabt en helt ny designlinje med kunst - Fashionably Arty - er navnet, og det har været fantastisk at starte op. Da jeg var ung, blev jeg uddannet tøjdesigner, og jeg har i mange år drømt om at kombinere min baggrund med design med kunsten, som jo er min store passion i dag.


For at min drøm kunne blive mulig, har jeg indgået et fantastisk samarbejde med det engelske firma Contrado. Hvert design er en limited edition på et oplag af maks 100 stk. Når du bestiller en t-shirt eller en jakke, bliver den syet på bestilling på 1-2 dage og sendt direkte til dig, så du har tøjet indenfor ca. en uge fra din bestilling. (Fragten fra England ligger på maks ca. 100 kr., alt efter hvad du bestiller. Læs mere her).


Hvert stykke tøj bliver håndsyet på bestilling hos Contrado i London.  Det betyder, at der ikke er noget spild. Der bliver ikke produceret mere end der er kunder til. Contrado går højt op i miljø, bæredygtighed og arbejdsvilkår, og næsten alle materialer produceres i Europa.

Læs mere om Contrados sustainability values her. -eller se de vigtigste punkter til højre ->


Vær opmærksom på, at når du køber mit tøj med min kunst, så er det Contrado du handler med. Ved spørgsmål vedrørende størrelser, materialer, levering, reklamationer mm. skal al henvendelse gå direkte til Contrado. Jeg kan desværre ikke hjælpe med dette.


Jeg har enkelte designs  i atelieret, så det er muligt at komme forbi og se og mærke kvaliteterne, men jeg har ikke fysisk lager til salg. Alt salg foregår direkte fra Contrado og bliver sendt til dig, som jeg skriver ovenfor.


Jeg står kun for design af print. Hvis du har spørgsmål til kunsten eller ønsker til nye designs, så er det mig du skal skrive til på studio@rikkedarling.com - du er meget velkommen til at komme med idéer til nye farver og designs, eller hvis der er bestemte typer af tøj du mangler, såsom leggins, kjoler mm. Jeg er først lige kommet igang, og mulighederne er mange.
Se hele udvalget på Contrado og køb her =>

-der vil løbende komme flere designs til
OBS! Når du bestiller, kan du frit vælge mellem flere kvaliteter.


T-shirts: Alle T-shirts er i en blød behagelig kvalitet. Jeg anbefaler den tynde 160 eller 180 gram til kvinder (180 er ren bomuld - min personlige favorit er 160 gram, da den falder let og kan ikke krølle) og 180 eller 190 gram til mænd for et lidt tungere look.


BomberJakke: Her anbefaler jeg satin til kvinder for et mere feminint look (det er en tung tæt satin) og Waterproof eller SoftShell til mænd.

Fashionably Arty Rikke Darling Contrado design
t-shirt herre kunst grå Rikke Darling fashionably arty
t-shirt dame kunst lyserød Rikke Darling fashionably arty
t-shirt herre kunst blå Rikke Darling Fashionably arty
t-shirt dame kunst grøn Rikke Darling
t-shirt herre kunst grå Rikke Darling fashionably arty
t-shirt dame kunst lyserød Rikke Darling fashionably arty
t-shirt herre kunst blå Rikke Darling Fashionably arty
t-shirt dame kunst grøn Rikke Darling

Der er flere designs og farver i shoppen

Se hele udvalget på Contrado og køb her =>


-der vil løbende komme flere designs til...


Kunstner Rikke Darling
kunst bomber jakke contrado Rikke Darling sustainability values Fashionably arty
bomber jakke contrado Rikke Darling fashionably arty
Bomber jakke raw grå sort Contrado Rikke Darling kunst fashionably arty
taske raw grå sort kunst Rikke Darling Contrado fashionably arty
taske raw grå sort kunst Rikke Darling Contrado fashionably arty
taske raw Darling Contrado fashionably arty
bomber jakke Fashionably Arty Rikke Darling Contrado