Kunst på Akustikplader

KUNST PÅ AKUSTIKPLADER TI VIRKSOMHEDER

Lydabsorberende / Lyddæmpende billeder

 

l

 

Dekorativ støjdæmpning

Akustikbilleder og støjdæmpning.

 

En God akustik er vigtig for et godt indemiljø. Når du har brug for arbejdsro er lyddæmpende billeder er en meget effektiv akustikløsning. Lyddæmpende billeder giver god akustik i et mødelokale, storrumskontor eller kantine. Når moderne byggerier benytter store glasfacader, trægulve og klinker, kan det skabe udfordringer for akustikken. Man ønsker sjældent tæpper eller tunge gardiner i et kontormiljø, og kunst på akustikplader, vil derfor være en oplagt løsning til lyddæmpning, der ikke ødelægger den minimalistiske indretning, der ofte er i nordiske bygninger.

 

Mange virksomheder er udfordret med dårlig akustik. Det kan være et stort problem i fx et mødelokale, hvor akustikken i rummet kan forstærke støjen fra mange mødedeltagere og være forstyrrende for koncentrationen.

 

Akustikplader er sjældent særligt kønne, men med kunst på pladerne kan de blive både dekorative og funktionelle.

 

Jeg har lavet en serie med lyddæmpende motiver i to farver som er velegnede til virksomheder. Motiverne skal drejes og sammensættes helt som man ønsker, og kan være en flot løsning uanset om du har brug for én plade eller seks. Denne løsning er økonomisk og nem at på til at passe ind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den eksklusive løsning til lyddæmpning

 

Det er også muligt at få lavet en skræddersyet løsning, som kun jeres virksomhed har. Her maler jeg et kunstværk helt efter jeres ønsker og kan tilpasse både motiv, farver og størrelse helt til jeres behov. Hvis du vil vide mere, så kontakt mig på post@rikkedarling.dk eller mobil: 28911998

 

Kunne I tænke jer en udstilling med mine abstrakte malerier i jeres kunstforening? Jeg udstiller i k

Akustik - Lyddæmpning - støjdæmpning - Lydabsorberende plader - indeklima - akustik - Lydabsorberende - Akustikplader - indemiljø - lyd - kunst - Lydabsorberende billeder - Støjdæmpende malerier - kunst i virksomheder - lydudfordringer i mødeløkale - dårlig lyd på storrumskontor.

tforeninger mod et garantikøb. Få en flot udstilling i jeres kunstforening. I kan også købe malerier direkte fra mit atelier til udlodning blandt medlemmerne. Jeg afholder gerne et mindre foredrag om min kunst i atelieret, hvis I ønsker at samle nogle medlemmer til en kunstnerisk udflugt. Jeg kommer også gerne ud og besøger jere i jeres virksomhed, hvis I er i nærheden af København. Book en udstilling med mine abstrakte malerier i jeres kunstforening.

 

Udstilling i kunstforening / Salg af malerier til kunstforeninger.

 

akustikbilleder akustik lyddæmpning maleri lyddæmpende kunst