Kunst i virksomheder kunstprojekt psykiatrisk center hospital
Kunst i virksomheder kunstprojekt bankinvest bank

KUNST I VIRKSOMHEDEN

Malerier på arbejdspladsen - kontoret, mødelokalet, kantinen eller receptionenKUNST  DESIGN  I  ERHVERVSINDRETNINGJeg sælger moderne kunst til virksomheder, offentlige institutioner, restauranter, klinikker mm. Intet job er for stort eller lille. Det kan være I står og skal bruge et enkelt maleri til receptionen eller et mødelokale. Måske trænger hele mødelokalet til en opgradering, eller I ønsker at få en gennemført stil i virksomheden, hvor både kunst og indretning har en gennemført rød tråd, der understøtter jeres virksomheds brand.


Uanset om det er et enkelt maleri eller en større løsning, vil kunsten altid blive skabt til der hvor den skal hænge. Et maleri kan være i alle størrelser, kan sættes sammen af flere, eller måske skal der males ud på væggen? Jeg kommer gerne med et oplæg på flere kreative idéer, og I vil altid være med til at beslutte placering, farver og udtryk. Når kunst hænger i en virksomhed, skal det fungere i forhold til det rum det hænger i, rummets funktion og virksomhedens visuelle profil og brand. Derfor vi vi altid være i tæt dialog uanset opgavens omfang.


Jeg har indrettet flere virksomheder med kunst, hvor kunsten har skulle spille sammen med Paustian møbler. Det giver et flot samspil, som både kan blive klassisk, men også mere modigt og moderne alt efter virksomhedens ønsker. Paustian står for noget af det ypperste indenfor dansk og international design. Paustian har et stor erhvervsafdeling med et stort udvalg af originale designmøbler, kontorinventar, belysning og tæpper.


Paustian kan levere et stort udvalg i funktionelle løsninger til virksomheder i høj kvalitet,  i en både moderne og klassisk stil der passer til de fleste virksomheder. Passer standarderne ikke ind i jeres virksomhed, kan Paustian både levere specialfarver og helt specialdesignede møbler. Det meste er muligt. Jeg rådgiver gerne med farver og stil. Ved større totalløsning vil Paustians egne indretningsarkitekter være med inde over og rådgive, så vi sikrer at vi finder frem til de bedste løsninger og får en flot sammenhæng i indretningen.

I kan selvfølgelig også vælge at beholde eksisterende møbler eller selv finde en leverandør, så vil jeg tilpasse kunsten til jeres ønsker og behov.

HVORFOR VÆLGE MIG SOM KUNSTNER TIL AT INDRETTE JERES VIRKSOMHED MED KUNST?


  • Jeg er professionel kunstner med 14 års erfaring både i Danmark og internationalt. 


  • Min kunst har et nordisk udtryk, der passer til den moderne virksomhed


  • Min kunst appelerer internationalt og indeholder ingen kulturelt stødende elementer


  • Jeg er uddannet i Cand Merc i Design -og Communicationmanagement og har stor viden om brnding og visuel kommunikation


  • Jeg har interesse for indretning og hjælper gerne med rådgivning


  • Jeg maler både på lærred og direkte på væggen


  • Jeg maler også på møbler og kan indrette et rum som en total-installation
  • Jeg interesserer mig for indretning og forholder mig både til kunstens visuelle udtryk i rummet og signal i forhold til rummets funktion og virksomhedens værdier


  • Ved større kunstprojekter udarbejder jeg en udførlig projektbeskrivelse med budget og et summery til direktionen


  • Jeg samarbejder med Paustian Møbler, og kan i samarbejde med deres indretningsarkitekter udføre totalløsningerDownload min folder til virksomheder herSE MERE OM MINE STØRRE INDRETNINGSPROJEKTER MED KUNST HER

Kunst i Psykiatriske Centre


Jeg har udført tre meget forskellige kunstprojekter på Psykiatriske Centre i Danmark. Det er blevet både til malerier og vægmaleri.


Læs mere om de tre hospitalsprojekter her

Kunst i virksomheder kunstprojekt medicinal glaxosmithkline

Kunst i GlaxoSmithKline


Medicinalvirksomheden ønskede kunst, der afspejlede de medicinske områder de arbejder med, i tre forskellige afdelinger.


Læs mere om kunstprojektet her

Kunst i virksomheder kunstprojekt restaurant

Kunst i Restaurant Bjælkestuen


Den klassiske Restaurant Bjælkestuen i Lyngby har kombineret moderne kunst med klassisk rustik stil.


Læs mere om kunstprojektet i restauranten her

vægmaleri frisørsalon virksomhed frisør kunst maleri firma

Vægmaleri i frisørsalon


Frisørsalonen By Barner i Vejle har fået malet vægmalerier i salonen. 


Læs mere om den kunstneriske udsmykning her

Kunst i virksomheder kunstprojekt design stole arne jacobsen 7er

Kunst & Design


Min kunst har meget organiske former, som også er egnet til andre flader end på det klassiske lærred.


Læs mere om mine designprojekter herKunst i BankInvest


BankInvest ønskede en kunstnerisk profil, der passede til deres brand og var med til at skabe en god stemning i hverdagen - med små skæve oplevelser.


Læs mere om udsmykningen af BankInvest her

Kunst i virksomheder kunstprojekt tandlægeklinik

Kunst i tandlægeklinik


En tandlægeklinik havde brug for et stemningsfuldt venteværelse, og kliniklokaler, der fik pulsen ned hos patienterne.


Læs mere om den kunstneriske udsmykning her

Kunst i virksomheder kunstprojekt pub bar

Kunst i Restaurant Post Pub


Den klassiske Post Pub i Lyngby har fået en renovering, hvor kunsten skulle kombineres med den klassiske pub-stemning.


Læs mere om den kunstneriske udsmykning her

Kunst i virksomheder kunstprojekt akustik akustisk maleri

Akustisk Kunst


Mange virksomheder har udfordringer med akustikken i storrumskontorer og mødelokaler.


Læs mere om hvordan min kunst kan anvendes i forbindelse med akustiske løsninger herfradrag for kunst i virksomheder

Fradrag for kunst


Som virksomhed kan man trække kunst fra i SKAT.


Læs mere om reglerne for fradrag af kunst herREFERENCER


Jeg har bl.a udført opgaver for BankInvest, GlaxoSmithKline, PostPubben,Restaurant Bjælkestuen, TDC, Rigshospitalet, GN Resound, Glostrup Psykiatrisk Center, Hvidovre Hospital, Sofie Lindberg tandlægehus, TV3, Nordisk Film/TV2, Consensus Online, Rostra Kommunikation, Shoppingcenteret Gallerierne, SEB Gruppen, PrimeTime Kommunikation, Charlottehaven, Frisør By Barner, Susanne Friis Bjørner smykker samt en del lægehuse – tandlæger, akupunktører og psykologklinikker.Når virksomheder skal bruge større malerier, maler jeg dem ofte, på bestilling, så de kommer til at passe perfekt til det rum, hvor de skal hænge. I kan selvfølgelig også være heldige, at jeg har malerier på lager, der passer lige til jeres behov. Se hvilke malerier jeg har til salg lige nu her.


FIRMAKUNST

- Kunst på arbejdspladsen


Står I og skal have indrettet jeres reception, kontorer og mødelokaler? Brug kunsten til at skabe stemning i jeres reception, gangarealer, kontorer, møde- eller konferencelokaler. Jeg skræddersyr gerne mine malerier til jeres arbejdsplads - så det passer perfekt til det jeres virksomhed ønsker at signalere.


Jeg kan male malerier der passer til den væg, hvor det skal hænge i jeres virksomhed. Jeg kan også male direkte på væggen eller kombinere vægmaleri og maleri, alt efter hvad der passer bedst til lige netop jeres lokale. Jeg tænker altid hele lokalet ind i løsningen. Hvordan bliver det enkelte rum benyttet, hvad skal stemningen være, og hvordan kan kunsten understøtte jeres virksomheds brand? Hvis I har brug for at udskifte møbler, tæpper mm. så samarbejder jeg gerne med designere, indretningsarkitekter eller møbilfirmaer, så I ender med et sammenhængende resultat. Hvis kunsten skal passe til eksisterende interiør, så arbejder jeg ud fra det.


Jeg er uddannet Cand Merc i Design -& Communication Management fra CBS og har stor viden og interesse for virksomheders branding og kommunikation.   


Jeg har solgt malerier til mange virksomheder store som små, samt til offentlige institutioner. Jeg kender til de behov der kan være, når det drejer sig om udsmykning af fx reception, gangarealer eller møderum. Jeg kan også hjælpe jer med at anvende kunsten til at kommunikere jeres værdier i andre sammenhænge. Det kan være som workshops, eller som del at jeres visuelle udtryk i skriftligt og elektronisk materiale.


Hvis I kunne tænke jer at høre mere, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende samtale, hvor jeg ser jeres virksomhed og giver et bud på hvordan min kunst vil kunne fungere hos jer.
Kontakt Rikke Darling mobil: 28911998 eller mail studio@rikkedarling.com
KUNST I RECEPTION

Kunstner Rikke Darling
Vægmaleri kunst på Psykiatrisk Center København Rigshospitalet afdeling 0
kunst klinik reception abstrakt maleri indretning virksomhed
kunst i virksomheden firmakunst reception tandlægeklinik abstrakt maleri
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokale
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokalet

KUNST I MØDELOKALE

Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst reception

KUNST PÅ KONTOR

medical abstrakt maleri respiration indretning kunst virksomhed firmakunst
abstrakt maleri virksomhed mødelokale kontor storrumskontor

KUNST I RESTAURANT

Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri Rikke Darling. Udsmykning virksomheder. Kunstnerisk udsmykning. Farverige malerier Abstrakte malerier Kunstgalleri Galleri indretning restaurant
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri Rikke Darling. Udsmykning virksomheder. Kunstnerisk udsmykning. Farverige malerier Abstrakte malerier Kunstgalleri Galleri indretning restaurant

KUNST I TØJBUTIK

abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik
abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik

KUNST I KLINIK


Tandlægeklinik