Firmakunst
Kunstner Rikke Darling

KUNST I FIRMAET

Malerier på arbejdspladsen - kontoret, mødelokalet, kantinen eller receptionen


Jeg har lavet både store og mindere kunstneriske udsmykninger i virksomheder.Jeg har indrettet mødelokaler, kontorer, receptioner, kantiner og gangarealer med kunst. Til virksomheder vil jeg ofte anbefale en skræddersyet løsning, hvor jeg maler malerierne specielt til den enkelte virksomhed. Så får kunsten det helt rigtige udtryk og en størrelse, så det passer til rummet. Jeg maler både på lærred og direkte på væggen. Jeg interesserer mig for indretning og forholder mig både til kunstens visuelle udtryk i rummet og signal i forhold til rummets funktion og virksomhedens værdier.


Se et overblik over nogle af mine større udsmykningsopgaver med kunst i virksmhederher


I kan også se de malerier jeg har til salg lige nu fra mit atelier her. 


Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokale
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri Rikke Darling. Udsmykning virksomheder. Kunstnerisk udsmykning. Farverige malerier Abstrakte malerier Kunstgalleri Galleri indretning restaurant

FIRMAKUNST

- Kunst på arbejdspladsen


Står I og skal have indrettet jeres reception, kontorer og mødelokaler? Brug kunsten til at skabe stemning i jeres reception, gangarealer, kontorer, møde- eller konferencelokaler. Jeg skræddersyr gerne mine malerier til jeres arbejdsplads - så det passer perfekt til det jeres virksomhed ønsker at signalere.


Jeg kan male malerier der passer til den væg, hvor det skal hænge i jeres virksomhed. Jeg kan også male direkte på væggen eller kombinere vægmaleri og maleri, alt efter hvad der passer bedst til lige netop jeres lokale. Jeg tænker altid hele lokalet ind i løsningen. Hvordan bliver det enkelte rum benyttet, hvad skal stemningen være, og hvordan kan kunsten understøtte jeres virksomheds brand? Hvis I har brug for at udskifte møbler, tæpper mm. så samarbejder jeg gerne med designere, indretningsarkitekter eller møbilfirmaer, så I ender med et sammenhængende resultat. Hvis kunsten skal passe til eksisterende interiør, så arbejder jeg ud fra det.


Jeg er uddannet Cand Merc i Design -& Communication Management fra CBS og har stor viden og interesse for virksomheders branding og kommunikation.   


Jeg har solgt malerier til mange virksomheder store som små, samt til offentlige institutioner. Jeg kender til de behov der kan være, når det drejer sig om udsmykning af fx reception, gangarealer eller møderum. Jeg kan også hjælpe jer med at anvende kunsten til at kommunikere jeres værdier i andre sammenhænge. Det kan være som workshops, eller som del at jeres visuelle udtryk i skriftligt og elektronisk materiale.


Hvis I kunne tænke jer at høre mere, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende samtale, hvor jeg ser jeres virksomhed og giver et bud på hvordan min kunst vil kunne fungere hos jer.


Kontakt Rikke Darling mobil: 28911998 eller mail studio@rikkedarling.com
Indretning med kunst i reception. (BankInvest)Firmakunst - Abstrakte malerier på bestilling.REFERENCER


Jeg har bl.a udført opgaver for BankInvest, GlaxoSmithKline, PostPubben,, TDC, Rigshospitalet, GN Resound, Glostrup Psykiatrisk Center, Hvidovre Hospital, Sofie Lindberg tandlægehus, TV3, Nordisk Film/TV2, Consensus Online, Rostra Kommunikation, Shoppingcenteret Gallerierne, SEB Gruppen, PrimeTime Kommunikation, Charlottehaven,  Susanne Friis Bjørner smykker samt en del lægehuse – tandlæger, akupunktører og psykologklinikker.Når virksomheder skal bruge større malerier, maler jeg dem ofte, på bestilling, så de kommer til at passe perfekt til det rum, hvor de skal hænge. I kan selvfølgelig også være heldige, at jeg har malerier på lager, der passer lige til jeres behov. Se hvilke malerier jeg har til salg lige nu her.Læs mere om nogle af mine større projekter herFirma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst reception
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokalet

Indretning med kunst i restaurant. (Restaurant Bjælkestuen, Lyngby). Malerier til virksomheder- Abstrakte malerier på bestilling.

Indretning med kunst i mødelokale. (BankInvest). Firmakunst - Abstrakte malerier på bestilling.

vægmaleri hospital firmakunst abstrakt maleri

Indretning med kunst på hospital - Vægmaleri.

kunst i virksomheden firmakunst reception tandlægeklinik abstrakt maleri

Malerier klinik i København

Indretning med kunst i mødelokale. (BankInvest). Kunst i virksomheden- Abstrakte malerier males  på bestilling.

Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri Rikke Darling. Udsmykning virksomheder. Kunstnerisk udsmykning. Farverige malerier Abstrakte malerier Kunstgalleri Galleri indretning restaurant
abstrakt maleri virksomhed mødelokale kontor storrumskontor

Indretning med kunst i restaurant. (Restaurant Bjælkestuen, Lyngby). 

Indretning med kunst i storrumskontor. (GlaxoSmithKline). Kunst i virksomheden- Abstrakte malerier males  på bestilling.

hotelværelse abstrakt maleri hotel firmakunst indretning kunst

Hotelværelse indrettet med kunst.unst i virksomheden- Abstrakte malerier males  på bestilling.

medical abstrakt maleri respiration indretning kunst virksomhed firmakunst

Kunst på arbejdspladsen. Malerier i storrumskontor (GlaxoSmithKline) Firmakunst. Kunst i virksomheden

kunst klinik reception abstrakt maleri indretning virksomhed

Kunst i reception - Tandlægeklinik indrettet med malerier i Lyngby.

kunst i virksomheden firmakunst reception tandlægeklinik abstrakte malerier

Reception tandlægeklinik indrettet med kunst. Indretning med abstrakte malerier. Firmakunst klinik.

Vægmaleri kunst på Psykiatrisk Center København Rigshospitalet afdeling 0

Vægmaleri på Psykiatrisk Center København / Rigshospitalet afdeling 0

abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik

Kunst i indretningen i herretøjsbutik. Abstrakte malerier virksomhedskunst. Malerier i virksomheden.

Køb kunst til din virksomhed 

Kunst i virksomheden er smukt at se på og skaber et bedre arbejdsmiljø.

Husk at når du køber malerier til din virksomhed, så kan det trækkes fra i SKAT. Du kan læse mere om hvordan kunst kan fradrages i virksomheden her. Også vægmalerier og andre former for kunst kan trækkes fra i virksomheden. Bare det er et førstegangskøb af original kunst.


Kunst i virksomheden er til glæde for alle. Det skaber stemning og et bedre arbejdsmiljø. Det er også noget, som både kunster og samarbejdspartnere lægger mærke til.


abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik


Køb malerier til dit firma

Dit firma vil også kunne have glæde af flotte malerier på kontorerne eller i gangområderen. Jeg maler malerier der passer til kantinen eller mødelokalet. Du kan også købe et maleri, der er tilpasset din reception og dermed er med til direkte at profilere dit firma udadtil. Køb malerier til dne mødelokaler. Jeg samarbejder gerne med jeres indretningsarkitekt eller tilpasser udtrykket til jeres indretning i firmaet. Indret med kunst i virksomheden. Malerier er med til at skabe et godt arbejdsmiljø i din virksomhed. Virksomhedskunst kan trækkes fra i skat.


Du kan også få malet et vægmaleri til dit indgangsparti eller fx jeres kantine. Vægmalerier passer også godt til mindre lokaler. Jeg maler i en let og luftig stil, hvor man beholder lyset og letheden i rummet. Et vægmaleri er en spændende løsning. I kan også få malet på møbler. Jeg maler på stole og borde, eller elementer i rummet som en søjle eller en dør. Alt er muligt. Ring til mig for en brainstorming. Så finder vi en løsning der passer jeres specifikke ønsker.
vægmaleri frisørsalon virksomhed frisør kunst maleri firma
vægmaleri frisørsalon virksomhed frisør kunst maleri firma

Vægmaleri i frisørsalon i Vejle

vægmaleri frisørsalon virksomhed frisør kunst maleri firma
vægmaleri frisørsalon virksomhed frisør kunst maleri firma

Kunst kan fradrages i virksomheden. Uanset om det er vægmaleri eller kunst malet på lærred, kan kunsten trækkes fra i virksomheden. Læs mere om fradragsreglerne for kunst her"Indretning med kunst i Virksomheder. Firmakunst - malerier til mødelokale, kontor, reception og kantine. Virksomhedsudsmykninger. Abstrakte malerier og vægmaleri".

Læs mere om nogle af mine kunstprojekter i virksomheder her.

Indretning med kunst i virksomheder

Abstrakte malerier til mødelokaler, kantine, kontorer, storrumskontorer, receptioner og gangarealer. Salg af malerier til virksomheder - Indretningsløsninger. Indretningsdesigner og kunstrådgiver. Branding af virksomheder med kunst.


Indretning med kunst på hotel, butik, klinik eller kontor. Indret din virksomhed med abstrakte malerier eller vægmaleri. Maleri til hotel. Maleri til restaurant. Køb malerier til kontoret, receptionen eller mødelokalet. Få en løsning med malerier malet til netop dit mødelokale. Kunst i virksomheden.