Kunst i virksomheder
Kunstner Rikke Darling

KUNSTPROJEKTER I VIRKSOMHEDER


Jeg sælger moderne kunst til virksomheder, offentlige institutioner, restauranter, klinikker mm. Intet job er for stort eller lille. Det kan være I står og skal bruge et enkelt maleri til receptionen eller et mødelokale. Måske trænger hele mødelokalet til en opgradering, eller I ønsker at få en gennemført stil i virksomheden, hvor både kunst og indretning har en gennemført rød tråd, der understøtter jeres virksomheds brand.

Uanset om det er et enkelt maleri eller en større løsning, vil kunsten altid blive skabt til der hvor den skal hænge. Et maleri kan være i alle størrelser, kan sættes sammen af flere, eller måske skal der males ud på væggen? Jeg kommer gerne med et oplæg på flere kreative idéer, og I vil altid være med til at beslutte placering, farver og udtryk.

Når kunst hænger i en virksomhed, skal det fungere i forhold til det rum det hænger i, rummets funktion og virksomhedens visuelle profil og brand. Derfor vi vi altid være i tæt dialog uanset opgavens omfang.


Jeg har indrettet flere virksomheder med kunst, hvor kunsten har skulle spille sammen med Paustian møbler. Det giver et flot samspil, som både kan blive klassisk, men også mere modigt og moderne alt efter virksomhedens ønsker. Paustian står for noget af det ypperste indenfor dansk og international design. Paustian har et stor erhvervsafdeling med et stort udvalg af originale designmøbler, kontorinventar, belysning og tæpper.

Paustian kan levere et stort udvalg i funktionelle løsninger til virksomheder i høj kvalitet,  i en både moderne og klassisk stil der passer til de fleste virksomheder. Passer standarderne ikke ind i jeres virksomhed, kan Paustian både levere specialfarver og helt specialdesignede møbler. Det meste er muligt. Jeg rådgiver gerne med farver og stil. Ved større totalløsning vil Paustians egne indretningsarkitekter være med inde over og rådgive, så vi sikrer at vi finder frem til de bedste løsninger og får en flot sammenhæng i indretningen.

I kan selvfølgelig også vælge at beholde eksisterende møbler eller selv finde en leverandør, så vil jeg tilpasse kunsten til jeres ønsker og behov.


Her ses et udvalg af de større kunstneriske udsmykninger jeg har udført for virksomheder og sygehuse. Jeg udfører også mindre opgaver og maler malerier, der skal passe til bestemte situationer og omgivelser.

Kunst i virksomheder kunstprojekt psykiatrisk center hospital

Kunst i Psykiatriske Centre


Jeg har udført tre meget forskellige kunstprojekter på Psykiatriske Centre i Danmark. Det er blevet både til malerier og vægmaleri.


Læs mere om de tre hospitalsprojekter her

Kunst i virksomheder kunstprojekt tandlægeklinik

Kunst i tandlægeklinik


En tandlægeklinik havde brug for et stemningsfuldt venteværelse, og kliniklokaler, der fik pulsen ned hos patienterne.


Læs mere om den kunstneriske udsmykning her

Kunst i virksomheder kunstprojekt akustik akustisk maleri

Akustisk Kunst


Mange virksomheder har udfordringer med akustikken i storrumskontorer og mødelokaler.


Læs mere om hvordan min kunst kan anvendes i forbindelse med akustiske løsninger herKunst i virksomheder kunstprojekt bankinvest bank

Kunst i BankInvest


BankInvest ønskede en kunstnerisk profil, der passede til deres brand og var med til at skabe en god stemning i hverdagen - med små skæve oplevelser.


Læs mere om udsmykningen af BankInvest her

Kunst i virksomheder kunstprojekt restaurant

Kunst i Restaurant Bjælkestuen


Den klassiske Restaurant Bjælkestuen i Lyngby har kombineret moderne kunst med klassisk rustik stil.


Læs mere om kunstprojektet i restauranten her

Kunst i virksomheder kunstprojekt design stole arne jacobsen 7er

Kunst & Design


Min kunst har meget organiske former, som også er egnet til andre flader end på det klassiske lærred.


Læs mere om mine designprojekter herKunst i virksomheder kunstprojekt medicinal glaxosmithkline

Kunst i GlaxoSmithKline


Medicinalvirksomheden ønskede kunst, der afspejlede de medicinske områder de arbejder med, i tre forskellige afdelinger.


Læs mere om kunstprojektet her

Kunst i virksomheder kunstprojekt pub bar

Kunst i Restaurant Post Pub


Den klassiske Post Pub i Lyngby har fået en renovering, hvor kunsten skulle kombineres med den klassiske pub-stemning.


Læs mere om den kunstneriske udsmykning her

fradrag for kunst i virksomheder

Fradrag for kunst


Som virksomhed kan man trække kunst fra i SKAT.


Læs mere om reglerne for fradrag af kunst her