Fliser med kunst

Kunstfliser "Flow"


l


Fliser med kunst til private hjem og virksomheder


I samarbejde med Mosaikhjørnet har jeg udviklet en lille serie eksklusive fliser med kunsttryk. Kunsten er integreret i en New Yorker inspireret flise med et råt betonlook.


Ved udviklingen af disse kunstfliser har det været min vision at arbejde med vandets flow, hvor store mængder vand flytter farverne og gør formerne flydende og levende. Jeg anvender naturens love til at skabe bevægelser og krakeleringer, hvor flisen samtidigt har et roligt råt betonlook, der giver et rent og moderne look.


Ny teknologi har gjort det muligt at forene moderne kunst og design, hvor kunsten integreres i en klassisk flise og flyder sammen med flisens strukturer og farver. Kunstfliserne er skabt, så de fungerer med fliser fra samme serie uden kunst og er genet til at blive muret op i både køkken og bad. Fliserne produceres i Italien og bliver lavet med kunsttryk i enten blå toner eller sorte/grå toner.


Med store fliser kan du få et lille rum til at virke større, fordi ubrudte overflader i små rum får vægge til at virke både længere og højere. Vælger man en løsning med kæmpefliser, der går fra gulv til loft kan du skabe et indtryk af, at hele rummet er lavet i beton.
Køb af fliser med kunst


Kunstfliserne er udviklet i samarbejde med Mosaikhjørnet. Hvis du er interesseret i at vide mere om mine kunstfliser, så kontakt Mosaikhjørnet. Hvis du tager forbi Mosaikhjørnet i Glostrup, vil du i deres showroom kunne se fliserne muret op, høre om priser og få en snak om muigheder.

Fliser med kunst rikke darling kunstfliser moderne beton new york stil

Fotograf Morten Ryming

flise med moderne kunst af rikke darling blå grå beton new york stil køkken bad

Kunstflise

Flow - Circle

Kunstner Rikke Darling
flise med moderne kunst af rikke darling blå grå beton new york stil køkken bad

Kunstflise

Flow - Stream