Malerier til salg

MALERIER TIL SALG Salg af malerier - abstrakte malerier til salg

Velkommen til mit galleri med malerier til salg. Her ser du de abstrakte malerier jeg har til salg lige nu. Du kan købe malerierne online her fra siden,, eller du kan komme forbi mit galleri i København og se malerierne rigtigt og få en snak.

 

Hvis du køber malerier online her fra min webshop, har du altid 14 dages returret. Jeg tilbyder altid gratis fragt og pakker maleriet, så det er nemt at returnere i samme indpakning. Det kan være svært at vælge det rigtige maleri. Kommer du forbi galleriet på Østerbro i København, kan du låne et eller flere malerier hjem på prøve en uges tid, inden du beslutter dig.

 

Klik på pilen i menuen nedenfor for at se flere kategorier. Skriv til mig, hvis jeg skal pakke et maleri ind til gave. Også kunstgavekort sendes og pakkes ind med ti kunstkort til inspiration - både til gavegiver og modtager.

Online salg af abstrakte malerier. Online galleri hvor du kan købe kunst til væggen. Salg af malerier til stuen - malerier til køkkenet malerier til hjemmet. Køb abstrakt kunst. Online salg af abstrakte malerier.

Salg til Norge og Sverige

Hvis du er i Norge eller Sverige, kan du også købe min kunst og få sendt. Skriv til mig, så kan jeg udregne fragtprisern til dig.

 

Køb gavekort til kunst

 

Du kan også købe gavekort til min kunst. Ved køb af gavekort følger der altid ti kunstkort med til inspiration for modtageren - og så er der også ti kunstkort med i pakken til dig.

 

 

 

Maleri på bestilling

Hvis du er interesseret i et maleri i en størrelse/ farvesammensætning, som jeg ikke har til salg lige nu, så kontakt mig og hør mere om mulighederne. Læs mere om malerier på bestilling her

 

 

 

Vær opmærksom på

Der kan opstå en krydssalg, hvor et maleri i shoppen står til salg, men er blevet solgt samme dag fra en udstilling eller i atelieret.

 

Mine priser er sat efter størrelse. Det betyder, at alle malerier i samme størrelse har samme pris.

 

Hvis du ønsker at få malet et maleri på bestillingen, vil prisen være den samme som de øvrige malerier i samme størrelse.

 

Kontakt mig, hvis du er interesserert i mine helt store malerier.

 

Køb kunst online fra webshop

 

RUNDE MALERIER til salg

 

SMÅ MALERIER I RAMME

til salg

SMÅ KVADRATISKE MALERIER

til salg

STORE KVADRATISKE MALERIER

til salg

KUNSTKRUKKER til salg

 

KUNSTPLAKATER til salg

 

DE HELT STORE MALERIER

til salg

GAVEKORT TIL KUNST til salg

 

Maleri til salg

Salg af malerier

Salg af abstrakte malerier

Moderne malerier sælges

Online slg af malerier

Salg af abstrakte malerier online

 

Abstrakt maleri til salg. Blåt maleri sælges. Grønt abstrakt maleri. Lilla maleri til salg. Online salg af malerier.

 

 

Køb maleri til julegave, køb maleri til fødselsdagsgade. Køb maleri til bryllup eller jubilæum. Abstrakte moderne malerier til alle anledninger. Køb kunst til gave. Kunst er altid en personlig gave

 

 

 

 

 

 

Salg af artmoney kunst. Abstrakte malerier til salg. Køb kunst på nettet. Køb abstrakte malerier på nettet. Malerier i stærke farver og pastelfarver. Lyse malerier og moderne malerier til salg.

 

Abstrakt maleri til salg. Salg af moderne malerier. Lyse malerier til salg. Køb moderne kunst. Farverigt maleri. Blåt maleri til salg. Rødt maleri til salg. Gult maleri til salg og lilla maleri til salg. Grønne malerier og orange malerier sælges online. salg af abstrakt kunst.

 

Køb kunst online. Malerier af kunstner Rikke Darling. Galleri i København 2100 Østerbro. Køb abstrakte malerier. Salg af små malerier og salg af store malerier. Farverige malerier. Abstrakt maleri. Farverigt og lyst. Stærke farver.

Maleri til salg - salg af moderne malerier online. Salg af kunst fra webshop.

 

Køb af kunst online

Køb malerier online

 

Farverigt maleri til salg.

Salg af farverigt maleri Malerier i stærke farver.

 

Moderne maleri til salg

Køb moderne malerier. Køb af kunst online og fra galleri i København

 

Stort farverigt maleri til salg

Salg af farverige malerier

 

Stort lyst maleri til salg

salg af lyse malerier fra webshop og galleri i København

 

Stort abstrakt maleri til salg

Salg af store abstrakte malerier

 

Små abstrakte malerier til salg

Salg af små abstrakte malerier på nettet.

 

SALG AF ABSTRAKTE MALERIER ONLINE Salg af malerier - abstrakte malerier til salg

Her kan du se de abstrakte malerier jeg har til salg. Du kan købe malerierne online her fra siden,, eller du kan komme forbi mit galleri i København og se malerierne rigtigt og få en snak.

 

Salg af malerier online - Hvis du køber malerier online her fra min webshop, har du altid 14 dages returret. Jeg tilbyder altid gratis fragt og pakker maleriet, så det er nemt at returnere i samme indpakning. Skriv i kommentarfeltet, hvis jeg skal pakke kunsten fint ind til gave. Køb kunstgavekort - også kunstgavekort sendes og pakkes ind med ti kunstkort til inspiration - både til gavegiver og modtager. Gavekort til kunst sælges.

 

Salg af malerier fra galleri i København - Det kan være svært at vælge det rigtige maleri. Kommer du forbi galleriet på Østerbro i København, kan du låne et eller flere malerier hjem på prøve en uges tid, inden du beslutter dig. Vælg et personligt maleri. Abstrakte malerier til salg. Køb et moderne maleri i flotte farver.

 

Abstrakt kunst til salg - Her kan du se den kunst, jeg har til salg i atelieret lige nu. Køb kunst online fra webshop eller køb abstrakte malerier fra galleri i København. Klik på pilen i menuen nedenfor for at se flere kategorier. Jeg pakker gerne kunsten fint ind. Skriv i kommentarfeltet, hvis jeg skal pakke et maleri ind til gave.

 

Salg af malerier fra webshop. Sender gratis til hele Danmark. Køb kunst online. Store malerier til salg. Hvis du vil købe et stort maleri, kan du få det sendt eller komme forbi mit galleri i København. Kunst sendes til hele landet. Det er nemt at købe malerier på nettet. Køb malerier online og få sendt. Mange størrelser. Både store og små. Runde, kvadratiske og aflange. Jeg maler i alle farver. Organisk kunst med biologiske motiver. Mikrobiologi og makrobiologi sniger sig ind i kunsten. Naturen er i centrum i mine værker.

 

 

 

ONLINE GALLERI MED ABSTRAKTE MALERIER TIL SALG

 

Abstrakte malerier til salg

Mine malerier er primært abstrakte. Udtrykket er abstrakt med organiske former inspireret af naturen. Malerierne er lette og lyse med mange transparente lag. Jeg er vild med det klare nordiske lys og formerne er inspireret af mikro- makro biologi, hvor jeg fortolker gentagelserne i naturen. Mine malerier er farverige. Klare farver blender ind i hinanden på en hvid baggrund. Til tider sniger der sig enkelte konkrete figurative former sig ind i mine malerier. For tiden er det en sommerfugl og en lille kvindefigur, der til tider får vinger og bliver en alfe/fe-agtig mytisk figur.

 

 

Farverige malerier

Mine anstrakte malerier spænder over hele farvespektret. Jeg kan godt lige både at male mange farver og mere monokrome udtryk, hvor det er tonerne af en farve, der er vigtige. Skyggeffekter skaber stemninger. Mine blå malerier er ofte drejet mod tonerne petroleumsblå og turkis. Mine røde malerier har ofte tonerne bordeaux, orange og pink. Flouroiserende farver ligger i baggrunden og giver et vibrerende skær og intensitet. Mine grønne malerier toner ofte mod varme limegrønne toner, eller de mere afdæmpede mosgrønne farver. Jeg er som sagt flad for farver - og gerne til tider stærke vibrerende farver, men altid på en lys baggrund, og med masser af luft til ro og fordybelse.

 

 

Netgalleri med salg af abstrakte malerier

Salg af malerier online. Her kan du købe kunst af kunstner Rikke Darling. Køb malerier på nettet her fra min webshop eller fra mit galleri i København.

 

Køb kunst online. Her kan du købe malerier online og få sendt med posten. Jeg tilbyder altid gratis fragt og fuld returret, når du køber malerier online. Køb malerier på nettet - jeg sender til hele landet.

Både små og store malerier til salg - alle størrelser kan købes online og sendes. Køb små og store malerier online. Jeg sælger alt fra helt store malerier til de meget små malerier. Ønsker du andre størrelser end de malerier du ser her i shoppen, kan du få lavet et maleri på bestilling. Bestillingsopgaver udføres, så længe det ligger indenfor min stil og mit kunstneriske udtryk. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om mulighederne for at bestille et specielt maleri. Når jeg maler malerier til virksomheder er det næsten alti på bestilling, da kontorer, receptioner og kantiner ofte kræver større størrelser eller malerier på specialmål.

 

Har du spørgsmål til mine malerier her på min webshop, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 28911998 eller mail: post@rikkedarling.dk

 

Salg af store malerier - Store abstrakte malerier sælges. Salg af små maleirer - Små abstrakte malerier sælges. Salg af moderne malerier - Moderne malerier sælges. Moderne malerier i lys nordisk stil. Store abstrakte malerier af kunstner Rikke Darling. Nordisk kunstner. Dansk kunstner. Salg af farverige malerier - Farverige malerier sælges. Salg af lilla maleirer - Salg af gule malerier - Salg af lilla malerier - Salg af sort hvide malerier - Salg af orange malerier - salg af pink malerier - salg af hvide malerier - salg af lyse malerier - salg af grå malerier. Abstrakte malerier i lys nordisk stil til salg. Sælges fra kunstgalleri i København og på nettet. Køb moderne abstrakte malerier. Kunst sælges på nettet af kunstner Rikke Darling. Rikke Darling maleri malerier til private hjem, kunstforeninger og virksomheder. Danske malerier. Salg af Røde malerier - Salg af blå malerier - Salg af grønne malerier. Køb moderne malerier til hjemmet. Køb farverige malerier til kontoret, kantinen eller receptionen. Udstillinger i kunstforeninger og salg af malerier til kunstforeninger. Moderne abstrakte malerier sælges online og fra galleri i København. Moderne farvrige malerier af Rikke Darling. Køb moderne kunst fra webshop direkte fra kunstneren.

Klik rundt i mit galleri og se om der er malerier du kan lide. Du er altid velkommen til at låne et værk hjem på prøve, hvis du kommer forbi mit atelier i København. Her kan du se alle mine seneste værker og låne et eller flere malerier hjem. Abstrakt kunst i en moderne farverig stil. Lyse transperante lag på hvid / lys baggrund. Effekter med neon og perlemor giver flotte lyseffekter til malerierne.