Firmakunst

Firmakunst og indretning med kunst i virksomheder med abstrakte malerier. Virksomhedsudsmykning. Kunst i virksomheder - mødelokaler, reception, kantine.

KUNST I VIRKSOMHEDER

Firmakunst - Firma kunst - Malerier til virksomheder Kunst på

Til virksomheder vil jeg ofte anbefale en skræddersyet løsning, hvor jeg maler malerierne til virksomheden. Så får kunsten det helt rigtige udtryk og størrelse, så det passer til rummet. Jeg maler både på lærred og direkte på væggen. Jeg interesserer mig for indretning og forholder mig både til kunstens visuelle udtryk i rummet og signal i forhold til rummets funktion og virksomhedens værdier.

 

I kan også se de malerier jeg har til salg lige nu fra mit atelier her. Ku

 

 

Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokale
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst mødelokalet
Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri Rikke Darling. Udsmykning virksomheder. Kunstnerisk udsmykning. Farverige malerier Abstrakte malerier Kunstgalleri Galleri indretning restaurant

Kunst kan fradrages i virksomheden. Uanset om det er vægmaleri eller kunst malet på lærred, kan kunsten krækkes fra i virksomheden. Læs mere om fradragsreglerne for kunst her

 

Kunst i virksomheder og offentlige institutioner. Både små og store virksomheder køber moderne malerier til udsmykning af virksomhedens lokaler.

 

"Indretning med kunst i Virksomheder. Firmakunst - malerier til mødelokale, kontor, reception og kantine. Virksomhedsudsmykninger. Abstrakte malerier og vægmaleri".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om nogle af mine større kunstprojekter for virksomheder her:

 

BankInvest

 

GlaxoSmithKline

 

PostPub

 

Psykiatriske Centre

 

Tandlægeklinik

 

 

 

 

Indretning med kunst i virksomheder

Abstrakte malerier til mødelokaler, kantine, kontorer, storrumskontorer, receptioner og gangarealer. Salg af malerier til virksomheder - Indretningsløsninger. Indretningsdesigner og kunstrådgiver. Branding af virksomheder med kunst.

 

Indretning med kunst i mødelokale. (BankInvest). Firmakunst - Abstrakte malerier på bestilling.

Indretning med kunst i restaurant. (Restaurant Bjælkestuen, Lyngby). Malerier til virksomheder- Abstrakte malerier på bestilling.

Indretning med kunst i mødelokale. (BankInvest). Kunst i virksomheden- Abstrakte malerier males på bestilling.

Indretning med kunst i storrumskontor. (GlaxoSmithKline). Kunst i virksomheden- Abstrakte malerier males på bestilling.

hotelværelse abstrakt maleri hotel firmakunst indretning kunst

Hotelværelse indrettet med kunst.unst i virksomheden- Abstrakte malerier males på bestilling.

medical abstrakt maleri respiration indretning kunst virksomhed firmakunst
vægmaleri hospital firmakunst abstrakt maleri
kunst i virksomheden firmakunst reception tandlægeklinik abstrakte malerier
kunst i virksomheden firmakunst reception tandlægeklinik abstrakt maleri

Indretning med kunst på hospital - Vægmaleri.

Malerier i tandlægeklinik - Tandlægeklinik indrettet med kunst i Lyngby. Kunst i virksomheden - Firmakunst

Kunst i reception - Tandlægeklinik indrettet med malerier i Lyngby.

Kunst på arbejdspladsen. Malerier i storrumskontor (GlaxoSmithKline) Firmakunst. Kunst i virksomheden

kunst klinik reception abstrakt maleri indretning virksomhed

Reception akupunkturklinik indrettet med kunst. Indretning med abstrakte malerier. Firmakunst klinik.

abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik
abstrakt maleri tøjbutik herretøj firmakunst butik

Kunst i indretningen i herretøjsbutik. Abstrakte malerier virksomhedskunst. Malerier i virksomheden.

Kunst i indretningen i herretøjsbutik. Abstrakte malerier virksomhedskunst. Malerier i virksomheden.

Vægmaleri kunst på Psykiatrisk Center København Rigshospitalet afdeling 0

Vægmaleri på Psykiatrisk Center København / Rigshospitalet afdeling 0

Køb kunst til din virksomhed

Kunst i virksomheden er smukt at se på og skaber et bedre arbejdsmiljø.

Husk at når du køber malerier til din virksomhed, så kan det trækkes fra i SKAT. Du kan læse mere om hvordan kunst kan fradrages i virksomheden her. Også vægmalerier og andre former for kunst kan trækkes fra i virksomheden. Bare det er et førstegangskøb af original kunst.

 

Kunst i virksomheden er til glæde for alle. Det skaber stemning og et bedre arbejdsmiljø. Det er også noget, som både kunser og samarbejdspartnere lægger mærke til.

 

Køb malerier til dit firma

Dit firma vil også kunne have glæde af flotte malerier på kontorerne eller i gangområderen. Jeg maler malerier der passer til kantinen eller mødelokalet. Du kan også købe et maleri, der er tilpasset din reception og dermed er med til direkte at profilere dit firma udadtil. Køb malerier til dne mødelokaler. Jeg samarbejder gerne med jeres indretningsarkitekt eller tilpasser udtrykket til jeres indretning i firmaet. Indret med kunst i virksomheden. Malerier er med til at skabe et godt arbejdsmiljø i din virksomhed. Virksomhedskunst kan trækkes fra i skat.

 

Du kan også få malet et vægmaleri til dit indgangsparti eller fx jeres kantine. Vægmalerier passer også godt til mindre lokaler. Jeg maler i en let og luftig stil, hvor man beholder lyset og letheden i rummet. Et vægmaleri er en spændende løsning. I kan også få malet på møbler. Jeg maler på stole og borde, eller elementer i rummet som en søjle eller en dør. Alt er muligt. Ring til mig for en brainstorming. Så finder vi en løsning der passer jeres specifikke ønsker.

 

 

Indretning med kunst på hotel, butik, klinik eller kontor. Indret din virksomhed med abstrakte malerier eller vægmaleri. Maleri til hotel. Maleri til restaurant. Køb malerier til kontoret, receptionen eller mødelokalet. Få en løsning med malerier malet til netop dit mødelokale. Kunst i virksomheden.

VIRKSOMHEDSUDSMYKNING / FIRMAKUNST

- Kunst på arbejdspladsen

 

Står I og skal have indrettet jeres reception, kontorer og mødelokaler? Brug kunsten til at skabe stemning i jeres reception, gangarealer, kontorer, møde- eller konferencelokaler. Jeg skræddersyr gerne mine malerier til jeres arbejdsplads - så det passer perfekt til det jeres virksomhed ønsker at signalere.

 

Jeg kan male malerier der passer til den væg, hvor det skal hænge i jeres virksomhed. Jeg kan også male direkte på væggen eller kombinere vægmaleri og maleri, alt efter hvad der passer bedst til lige netop jeres lokale. Jeg tænker altid hele lokalet ind i løsningen. Hvordan bliver det enkelte rum benyttet, hvad skal stemningen være, og hvordan kan kunsten understøtte jeres virksomheds brand? Hvis I har brug for at udskifte møbler, tæpper mm. så samarbejder jeg gerne med designere, indretningsarkitekter eller møbilfirmaer, så I ender med et sammenhængende resultat. Hvis kunsten skal passe til eksisterende interiør, så arbejder jeg ud fra det.

 

Jeg er uddannet Cand Merc i Design -& Communication Management fra CBS og har stor viden og interesse for virksomheders branding og kommunikation.

 

Jeg har solgt malerier til mange virksomheder store som små, samt til offentlige institutioner. Jeg kender til de behov der kan være, når det drejer sig om udsmykning af fx reception, gangarealer eller møderum. Jeg kan også hjælpe jer med at anvende kunsten til at kommunikere jeres værdier i andre sammenhænge. Det kan være som workshops, eller som del at jeres visuelle udtryk i skriftligt og elektronisk materiale.

 

Hvis I kunne tænke jer at høre mere, kommer jeg gerne ud til en uforpligtende samtale, hvor jeg ser jeres virksomhed og giver et bud på hvordan min kunst vil kunne fungere hos jer.

 

Kontakt Rikke Darling mobil: 28911998 eller mail studio@rikkedarling.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indretning med kunst i reception. (BankInvest). Firmakunst - Abstrakte malerier på bestilling.

 

 

 

 

REFERENCER

 

Jeg har bl.a udført opgaver for BankInvest, GlaxoSmithKline, PostPubben,, TDC, Rigshospitalet, GN Resound, Glostrup Psykiatrisk Center, Hvidovre Hospital, Sofie Lindberg tandlægehus, TV3, Nordisk Film/TV2, Consensus Online, Rostra Kommunikation, Shoppingcenteret Gallerierne, SEB Gruppen, PrimeTime Kommunikation, Charlottehaven, Susanne Friis Bjørner smykker samt en del lægehuse – tandlæger, akupunktører og psykologklinikker.

 

 

Når virksomheder skal bruge større malerier, maler jeg dem ofte, på bestilling, så de kommer til at passe perfekt til det rum, hvor de skal hænge. I kan selvfølgelig også være heldige, at jeg har malerier på lager, der passer lige til jeres behov. Se hvilke malerier jeg har til salg lige nu her.

 

 

Læs mere om nogle af mine større projekter her:

 

BankInvest

GlaxoSmithKline

PostPub

Psykiatriske Centre

Tandlægeklinik

 

 

 

 

MIN KUNST I MEDIERNE

 

Mine malerier har været anvendt i diverse medier:

 

Tv-serien "Dicte", Filmen "Sover Dolly på ryggen", Tv programmerne "Go' Morgen Danmark", "Hjemme hos indretningsarkitekt Jesper Gadegaard", "Dybvaaad" og "Danmarks Næste Topmodel". Katalog "Susanne Friis Bjørner smykker" samt kampagne for shoppingcenteret "Gallerierne" i Hillerød.

 

 

 

Firma Kunst i Virksomheder. Firmakunst. Virksomhedsudsmykninger abstrakt Maleri. indretning kunst reception